Σελίδες

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

'-' Πήλιο-Σεμινάρια φωτογραφίας

Καλημέρα!
βρίσκομαι απο χθες στο Πήλιο..
για διάβασμα λίγη ξεκούραση και φωτογραφίες..
έλπιζω να επιστρέψω με καλό πράγμα και αρκετό ωστε να έχω και ένα καλό photo update..
Με την ευκαιρία ανεβάζω κάποια πράγματα για ένα σεμινάριο φωτογραφίας που βρήκα και μου φαίνεται ιδιαιτερα ενδιαφέρον κυρίως λόγω του φωτογράφου που θα διδάξει. Αποτελεί έναν από τπυς αγαπημένους μου Έλληνες φωτογράφους.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ«ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ»
Διδάσκων: Καμίλο Νόλλας, φωτογράφος
www.kamilonollas.com
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 36 ΩΡΕΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: Μάρτιος 2009
Συναντήσεις: Τετάρτη 16:00-19:00

Αντικείμενο:
Θεωρητικά και τεχνικά μαθήματα που στοχεύουν στην κατανόηση του φωτογραφικού μέσου και των εκφραστικών του δυνατοτήτων.Θα διδαχθούν τεχνικές πορτραίτου, τοπίου, τρισδιάστατης φωτογραφίας, νυχτερινής λήψης, στούντιο κ.α.Η διδασκαλία θα πλαισιώνεται από την προβολή φωτογραφιών καθώς και ντοκιμαντέρ με θέμα τη φωτογραφία.

Για τους Φίλους του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ισχύει προτεραιότητα στην κράτηση θέσεων και έκπτωση 10%. Για να γίνετε και εσείς μέλη της Λέσχης και για να αποκτήσετε πολλά προνόμια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.metaixmio.gr ή επικοινωνήστε στο τηλ. 211 3003500 (εσωτ. 524, 580) ή στα e-mail:: pr@metaixmio.gr και pressoffice@metaixmio.gr Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες σχετικά με τη Λέσχη «Φίλοι του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ», τα σεμινάρια και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τις εκδόσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: