Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009

Photo Update. (Photoraid 'n' A3 Photocopy Party/Exhbition)

Γεια χαρά!
άλλοι τρ μπορεί να ανεβάζουνε τις συμμετοχές τους από το photoraid του σαββατοκύριακου και εγώ ο γκαντέμης τι είδα και έπιασα στηνμ απονομή των βραβείων.
την Κυριακη λοιπόν, πήγα στο party και στην απονομή των βραβείων που έγινε στον Πολυχώρο των εκδοσεων Μεταίχμιο..
μια χαρά!
αν και υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων δν πειράζει..
η αλήεθεια είναι ότι δν περίμενα να δω τόσο καλές και τόσες πολλές φωτογραφίες κρεμασμένες..
πραγματικά μπράβο σε όσους συμμετειχαν και στον τύπο που τσίμπησε τις περισσότερες ψήφους και μαζί μ αυτές και ένα ταξιδάκι για 3 μέρες στην Πράγα!
ο γκαντέμης της υπόθεσης είμαι εγώ όπως έχουμε ήδη πει, που δν κατάφερα να πάω αλλά και ένα ακόμα παιδί που ενώ φωτογράφιζε απο τις 9 η ώρα το πρωί στα πλαίσια του διαγωνισμού, τον σταματησανε μπατσοι για εξακρίβωση και έπειδη του ζητησανε να τους δειξει τι βγάζει και η μήχανη ήταν αναλογική τον άπείλησανε λέγοντας του ότι ή θα τους δώσει το φιλμ ή θα του κάνουνε μία ωραία προσαγωγουλα στην ΓΑΔΑ...το 2ο το είχα παρουσιάσει στο ακριβως προηγούμενο ποστ και πραγματικά ήταν άψογο..
την δευτέρα το βράδυ έφτασα την Σχολή Καλών Τεχνών και κατευθύνθηκα προς το ξυλινο στέκι το οποίο αν και μικρό στην όψη, πολύ μεγάλο και ωραίο μέσα!
μπύρες με ένα ευρώ, πολύ ωραία djsets,προβολές video art και φυσικά παράλληλα η έκθεση κατα μήκος του κτηριου!
πολύ ωραία έργα και πολύ ωραίο και το κόνσεπτ λοιπον..
κάτω απο κάθε έργο υπήρχε ένας αριθμός, άμα σου άρεσε το έργο, κρατουσες τον αριθμο και πήγαινες στο βάθος βάθος οπου υπήρχε κόσμος πάνω από έναφωτοτύπικο και ΄στο έβγαζε φωτοτύπία!
μέσα σε όλα αυτά εγώ εκμεταλλεύτηκα το ωραίο του φωτισμού και του χώρου και άρχιαζα να φωτογραφίζω.. αυτα...και αυτή είναι η δικιά μου συμμετοχή :);) :

2 σχόλια:

elly είπε...

sthn teliki mia xara ...
kai sto steki piges..kai gamates photo evgales..:D

παπχια είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
θελω κι αλλα κιααααλλα ποοοστ
την αθηνα την αγκαπωωωωωωω
μαν:D
ειμαι πλ χαρουμενη κ οι φωτος ειναι γαματες